hát erre nem könnyű válaszolni. nem is állok neki sorolni, mert akkor még péntekig a gép előtt ülnél. a mai napot Sade-val kezdtem. biztos ismered, van pár óriási slágere, és az a durva, hogy a No Ordinary Love-ot anno annyiszor nyomta az MTV, mégsem tudtam megunni, mai napig az egyik kedvencem. nem lehet csak úgy lemezt ajánlani, inkább azt mondom, szerezz be tőle egy best of-ot.
egy éles váltással jött a Suffocation-től a Pierced From Within. hát ezektől a fickóktól mindig kikészülök, nagy kár, hogy már nem Doug Cerrito penget a mostani felállásban. ezt azért ajánlom, mert egy death metal remekmű, és szétalázza a legtöbb mai "deathcore"-nak nevezett izét, amiben mellesleg annyi a core, mint töltött káposztában a szilvalekvár. azért kár, hogy kihagytam a Suffo-t tavaly a kultiban, biztos király volt.
aztán hallgattam még az új Shipwrecket, bár nem lesz az évszázad lemeze, de azért nem rossz. mondjuk azt nem mondom, hogy azonnal rendeld meg, valószínűleg én sem fogom. az viszont biztos, hogy a Do Or Die-nál sokkal jobbak! most nem is tudom mit tegyek föl. gondolkodom egy Pestilence-en, de az is lehet hogy valami lazábbat, mondjuk Cub Country-t. nem mehet folyton csak a dzsidzsi. |