PASO SKA, REGGAE CLUB SÁTORTÁBOR
Új hírek (jun. 19.)
2008 06.25.-06.29.-ig Bp. Római Part-Ártér Kultúrpark
III.ker. Királyok u. 229 Megközelítés: hévvel, vagy: 34-es busz a Szentlélek térről (Árpád híd) indul és a benzinkút megállónál kell leszállni. Éjszakai busz is van. Bicóval a szentendrei kerékpárúton.
Új hírek:
-Az előrejelzések szerint: jó időre számíthatunk :)
-Elkészült a sportprogamokat összefogó tervezet.
-5 napossá bővültünk (ingyenes 0.nap 25-én szerdán).
-Ráérünk hétfőn, vagy kedden elhagyni a terepet.
-Hogyan vedd át a regisztrált kedvezményes bérleted.
-Napijegy regisztráció, hogy biztos legyen a bejutásod.
-Foci EB kivetítőkről a táborban.
-Lesz csomagmegőrző.
-Nyugi! "rendes" PASO koncert lesz a táborban.
-Nyerj egy bérletet és egy Bushdoctor vízipipát.
Öt nap családias sátortábor a rómain sok ska, reggae zenekarral, soundsystemekkel. A közelben strand.
A helyszínen van: strand röplabda, foci, lábtenisz, kosárlabda, streetball, tollaslabda, homok foci pályák, ping pong asztalok.(ingyenesek)
Kivetítőkön a Foci EB! Lesz továbbá: sütés-főzés a kijelölt tábortűznél, rasztahaj készités, ska-reggae mozi (Csárli presents), napközben is soundsystemek, közös dobolás, Streetstones PASO shop, Bushdoctor shop, Luz Solar utcaszínház és tűzzsonglőr társulat, családias tábori feeling, positiv vibration. A területen vannak wc-k, zuhanyzók, büfé és kocsma, parkoló (nem sok), csomagmegőrző. Az előrejelzések szerint nagyon jó időnk lesz. Reméljük, hogy így is lesz. A koncertek ennek ellenére a biztosnság kedvéért fedett helyen, a csónakházban lesznek, tehát nem ázunk meg.
Bérletek és napijegyek: A legolcsóbb bérletekért a regisztrációs határidő már április 27-én lejárt, de kevés kedvezményes bérlet van még 3500ft/4nap országosan 100 eladóhelyen a www.ticketportal.hu hálózatában. Érdemes hamar beszerezni, mert csak korlátozott számban lehet hozzáférni. A helyszínen a bérlet 4000ft/4nap a napijegy 1500ft lesz. Fontos itt megjegyezni, hogy a belépőjegyek és bérleteket limitált számban lesznek kiadva, tehát a Ticketportálos kedvezményes bérlet megszerzését javasoljuk inkább. Napi jegyekért (1500ft. )lehet regisztrálni junius 22-én éjfélig. Regisztráció: pannoniaallstars@hotmail.com
A napijegyeket a neved alapján a bejáratnál lehet majd átvenni.
Az április 27-ig regisztrált masszív a bérletet (3000ft/4nap) jun 26-án 12 órától vegye át a neve alapján a tábor bejáratánál. Azok, akik regisztráltak és mégsem tudnak valamilyen okból eljönni, feltétlenül írjanak egy mailt, hogy ne kerüljenek a "többet nem írunk fel" listára! Új hír: Szerdán (június 25) déltől ingyenes nulladik nap. Program: ismerkedés, ping pong bajnokság, építés, sörözés, gulyásfőzés, zenélés (PASO Soundsystem, Sound Sistaz, Darth Wada) és a legjobb helyek efoglalása :) Hétfőn vagy kedden ráérünk hazajönni.
A nulladik nap jun.25. szerda és a levezető nap jun.29. vasárnap ingyenes. A bérletek és napijegyek ára tartalmazza a sátorhely díját is.
Sokan kérdeztétek, hogy mi ez a PASO Special. Többen aggódtak, hogy nem "rendes" PASO koncert lesz. Megnyugtatásul:
Rendes PASO koncert lesz a teljes felállásunkkal.
A táborban a PASO koncerten lesz egy kis meglepetésünk is.
Játék: Nyerj egy bérletet és egy Bushdoctor vízipipát a táborra!
Kérdés: Melyik neves reggae előadóhoz köthető a Bushdoctor cég neve?
A két nyeremény a Bushdoctor üzletben (1066 Budapest, Jókai u. 8.), vagy a táborban a Bushdoctor faháznál lesz majd átvehető.
http://bushdoctor.hu
Válasz: pannoniaallstars@hotmail.com
Az első helyes megfejtő a szerencsés nyertes.
Részletes program:
szerda(junius 25.)
ingyenes nulladik nap - Bushdoctor soundsystem helyszín
12:00-17:00 : építés, sátorverés, gulyás főzés, foci
17:00- hajnalig: PASO Soundsystem, Sound Sistaz, Darth Wada, I Ration
csütörtök(június 26.) Bushdoctor soundsystem helyszín
12:00-14:00 Darth Wada
14:00-16:00 Afro-Soul Soundsystem
16:00-18:00 PASO Soundsystem
Koncertek:
18:15-19:15 Run to the Sun
19:30-20:30 Kettő kettő
20:45-21:45 Kingston Cruisers
22:00-23:00 PASO Special
23:15-00:15 Budapest Riddim feat. Mamma Zita,Jr. Brown,Milli Chab
00:30-01:30 Láma Dalai
01:30- Sound Sistaz feat. Jr Brown&Milli Chab
péntek(június 27.) Bushdoctor soundsystem helyszín
12:00-13:40 Mr. Skunk
13:40-15:20 Two-Tone Army Soundsystem
15:20-17:00 Áfonya
Koncertek:
17:00-18:00 Shanti Ska Tones
18:15-19:15 NiceTime
19:30-20:30 Skambulance
20:45-21:45 Boogie Mamma
22:00-23:00 Testi Egyenleg Ska Kollektíva
23:15-00:15 CsizmáSKAndúr
00:30-02:00 Copy Con feat. Selekta Áfonya
02:00- Sound Sistaz feat. KRSA
szombat(június 28.) Bushdoctor soundsystem helyszín
12:00-14:00 Szasza(Tizenhét)
14:00-16:00 Gonnok(Tilos Rádió)
16:00-18:00 LB27 Soundsystem
Koncertek:
18:15-19:15 Escape 19:30-20:30 Masszív
20:45-21:45 Malacka& a Tahó
22:00-23:00 I Foundation
23:15-00:15 Tigris
00:30-01:30 Re-G
01:45-02:45 Another Day
02:45- Sound Sistaz feat. Mc Zsana&Andy Ras
vasárnap(június 29.) Levezető soundsystem nap- Bushdoctor soundsystem helyszín
12:00-13:30 Darth Wada
13:30-15:00 Easy Sensi Sound 15:00-16:30 PASO Soundsystem
16:30- Mr. Skunk, Lipi Brown, I Ration, Darth Wada
Hétfőn, vagy kedden ráérünk elmenni.
Sport ptogramok:
Elkészült a sportbajnokságokat összefogó tervezet. Foci-, kosár- és röplabdabajnokságok kerülnek majd megrendezésre mindennap 13.00-tól 17.00-ig. Jelentkezni az adott napon, az adott sportra 12.00-tól 13.00-ig lehet a Streestones sátornál. Június 26-án az első nap a röplabdás csapatok mérhetik össze a tudásukat, 27-én a kosárlabda szerelmesei (létszámtól függően vagy rendes két palánkos meccs vagy osztott pályás streetball bajnokságok kerülnek megrendezésre) és végül a szombati napon, azaz 28-án kerül megrendezésre a focibajnokság.
Minden meccs kétszer 15 perces szettből fog állni. Két szett között térfélcsere és pár perces kifújom magam, illetve esetleges csere lesz.
Röplabda: Homokos röplabda pálya áll a rendelkezésünkre. Csapatonként 6 fő jelentkezését várjuk.
Kosárlabda:
Csapatonként 5 fő jelentkezését várjuk. Ha nincs megfelelő számú érdeklődés, akkor osztott pályás streetball bajnokságok kerülnek megrendezésre csapatonként 3 fővel.
Foci:
A focipálya két kis pályából áll, így egyszerre 4 csapat mutathatja meg tudását. A csapatlétszám 4+1 fő lesz.
Ezeken kívül lehetőségetek van csocsózni, illetve ping-pongozni, de azokból nem kerülnek megrendezésre bajnokságok csak fakultatívan lesznek.
Fakultatív sporttevékenységként a fent említett három sportágat is lehet végezni bármikor, ha azok nem a bajnokság ideje alatt lennének értelemszerűen.
Reméljük tetszik nektek az ötletünk és együt bulizunk 5 napig a Dunaparton.
A ska táborral kapcsolatos kérdéseket, kéréseket ide várjuk skatabor@hotmail.com, vagy itt msn: pannoniaallstars@hotmail.com
Tehát a jövőhét szerdától hétfőig ska®gae music all night long! Reméljük, hogy jól fogjátok magatokat érezni.
Bless!!
PASO
http://paso.hu |
|
|